​Elektronikkomponenter i høj kvalitet

Har du brug for en kompetent virksomhed til udvikling af elektronikkomponenter, tilbyder vi vores mangeårige ekspertise og viden til både virksomheder og private i Nibe og hele Danmark. Hos KPJ Supply er vi et handels- og agenturfirma, der primært markedsfører embedded computer boards og HMI-enheder i høj kvalitet.

Når det kommer til elektronik-supply og generel udvikling af elektronikkomponenter, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. For os er det vigtigt, at vi holder øje med de behov, ønsker og krav, som vores kunder stiller os. Så har du en opgave til os, hører vi gerne fra dig.

Vi kan udvikle alle former for elektronikkomponenter

For at kunne imødekomme vores kunders unikke behov og efterspørgsler på elektronikkomponenter, er vi i konstant bevægelse rent fagligt. Vi følger med i udviklingen inden for LCD, HMI og embedded teknologier.

Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere og interessenter. Vi koncentrerer os om vores kernekompetencer inden for elektronikkomponenter, og stræber hele tiden efter at blive bedre, for at kunne bistå vores kunder på bedst mulige vis.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed, er vi meget interesserede i at høre om jeres tanker og idéer. Vi er virksomheden, der kan gøre jeres idéer til virkelighed, hvad angår elektronik-supply.

Kontakt os for et godt tilbud

Har du elektronikkomponenter, vi skal hjælpe dig med, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, så vi kan tale nærmere om dine behov. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 20 94 29 68, skriv til kpj@kpjsupply.dk eller udfyld nedenstående kontaktformular. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt