HPC og embeddede systemer er fremtidens elektronik

Hos KPJ Supply er vi specialister i HPC (high performance computing). Vi tilbyder vores unikke services inden for udvikling og rådgivning til virksomheder i Nibe og hele Danmark, hvor der er behov for en ekspert, der har styr på fremtidens systemer inden for udvikling af elektronik.

Embedded technology og HPC er systemer, der har høj performance og regnekraft fordelt på ganske få chips. Når det kommer til at holde sig opdateret på nyeste teknologi og inden for IT og udvikling, er vi med helt fremme. Vores programmører kan designe unikke embeddede systemer, der giver en højere performance til dine behov.

Lad os hjælpe din virksomhed med HPC

Søger du en kompetent virksomhed til at hjælpe dig med embedded programmering, har vi eksperterne, der kan tage hånd om din opgave. Måden det foregår på er, at de HPC-systemer, der er embeddede, kobler op til nogle sensorer, der kan hente noget data.​

Disse data beregner systemet og sender det efterfølgende videre til andre systemer, som kan være i skyen eller uden for.

Det går enormt stærkt inden for HPC, og vi har udviklerne, der kan hjælpe dig med at få designet dit projekt, så du har lige det, du skal bruge. Vi tager gerne en snak med dig om dine behov og ønsker - ganske uforpligtende.

Ring eller skriv til os for mere information

Skal du have programmeret noget, er vi klar med HPC til dine behov. Vi kan skræddersy et system ud fra dine ønsker, så det bliver helt unikt.

Kontakt os for at høre mere på telefon 20 94 29 68, eller skriv til kpj@kpjsupply.dk.​