KPJ Supply​

IQRF​

IOT STARTER KIT TIL ALLE TYPER VIRKSOMHEDER

​​Hos KPJ Supply tilbyder vi et IoT starter kit til alle typer virksomheder i Nibe og resten af Danmark. Begrebet Internet of Things bygger på mange milliarder ting online, som er opkoblede enheder. Der kommer hele tiden flere til, og vi kan koble jer op, således at I har de helt rette løsninger til jeres behov.

Har du brug for større overblik over unikke enheder, kan et IoT starter kit bidrage betragteligt. IoT skal forstås sådan, at der refereres til nogle bestemte objekter og virtuelle repræsentationer i en særlig online struktur, som kan identificeres helt unikt. Det vil sige, at man faktisk kan bruge det til at tælle enheder - præcis som man ser det ved stregkoder og lignende, der også ligger online.

Skræddersyet IoT starter kit tilbydes

Skal du have et IoT starter kit, er vi hos KPJ Supply nogle af det bedste udviklere på det danske marked. Du får nemmere adgang til dine systemer og kan monitorere dem efter behov.

​Det kan være, at du har brug for et til industriautomatik eller bygningsautomatik, således at du kan danne dig et bedre overblik.

Skal vi designe et skræddersyet IoT starter kit til dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi er parate til at løse din opgave med stor præcision. Vi er et kvalitetsbevidst firma, der tager vores arbejde meget alvorligt - og det er din sikkerhed for, at vi skaber en succesfuld løsning til dig.

Vi designer et starter kit til en konkurrencedygtig pris

Har du interesse i at høre mere om, hvad et IoT starter kit kan gøre for dig, kommer vi gerne forbi og tager en samtale med dig om dine ønsker, krav og behov.

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 20 94 29 68, eller skriv til kpj@kpjsupply.dk.​